Serveis

El nostre servei es desenvolupa a partir de dos conceptes fonamentals per a la nostra empresa: SERIETAT I COMPROMÍS.

REFORMES INTEGRALS

Duem a terme reformes integrals d’habitatges, oficines i locals comercials de tot tipus, adaptant-nos al seu pressupost i necessitats de cada moment. Oferim uns acabats de primera qualitat al millor preu garantit. Tenim molta experiència en aquest camp. Reformes tant exteriors com interiors: parquets i sòls (paviments), cuines i banys, obra nova, etc.

LOCALS COMERCIALS

Li oferim un servei complert per posar en funcionament el seu local o reformar l’actual: botigues, restaurants, bars, fleques, entitats bancàries i tot tipus de negocis. Treballem amb un calendari d’execució molt ajustat i la màxima exigència en el seu compliment. Un servei integral desde la construcció fins a l’interiorisme, perquè el seu local llueixi.

COMUNITATS

Disposem d’un equip d’experts, com arquitectes, aparelladors i decoradors, tots especialitzats per a la realització de qualsevol construcció en obra nova o manteniment. El nostre equip li assessorarà al llarg de tot el projecte i li aconsellarà el millor, per a les seves necessitats: rehabilitació de façanes, impermeabilització, manteniment, baixants, etc.

OBRA PÚBLICA

Tota l’experiència del nostre equip i amb 30 anys en el sector ens avalen per a la realització de qualsevol treball d’obra pública, ja sigui obra nova o manteniment de carrers, mobiliari urbà, instal·lacions esportives, manteniment d’escoles, via pública, etc.

A la seva disposició

Contacti’ns i estudiarem el seu cas sense compromís.

Contacte