QUI SOM

A2a2 Construccions i Reformes, S.L. és una empresa de multiserveis.

A2A2 Construccions i Reformes S.L. es dedica fa 30 anys a oferir una àmplia gamma de serveis dirigits a satisfer als seus clients, sent aquesta la successora d’una petita empresa de reformes familiar. Al llarg d’aquest temps hem pogut dedicar el nostre esforç per millorar el nostre treball i crear una empresa dinàmica i especialitzada en diferents àrees de la construcció, abordant totes les tipologies i oferint una alta capacitat tècnica i de gestió. Una empresa formada per professionals del sector de la construcció, dedicada a la gestió de rehabilitació, reforma i manteniment en comunitats.

Som un equip jove i qualificat, que compta amb una àmplia experiència en el sector de la construcció, reformes d’edificis, cases, establiments comercials i empreses. Aquesta experiència ens permet tenir una filosofia molt clara: ens posem en la pell del client, som el client.

QUÈ REALITZEM

Realitzem reformes integrals d’habitatges, oficines i locals comercials.

Per oferir un servei de qualitat i garantia, A2A2 Construccions i reformes S.L, consta d’un ampli equip de professionals especialitzats de cadascun dels sectors de la construcció. Disposem d’arquitectes, aparelladors, instal·ladors i tècnics que realitzaran un estudi detallat de la reforma integral del seu habitatge. Ens adaptem al seu pressupost. Realitzem reformes de cuines, banys, instal·lacions, parquet, pintura, obra de paleta, calefacció, aire condicionat i tot el que el seu pis, casa o habitatge pugui necessitar.

Gràcies a un equip multidisciplinari, els nostres professionals del sector de la construcció i reformes, duen a terme els projectes plantejats pels clients.

COM TREBALLEM

En A2a2 Construccions i Reformes, S.L. existeix una elevada capacitat tècnica que ens diferencia.

A2a2 Construccions i Reformes, S.L. es compromet a donar sempre la millor solució. Oferim als nostres clients les mesures adequades a cada necessitat, un projecte sòlid, únic, amb una conseqüència dels nostres terminis de lliurament i amb una excel·lent qualitat dels nostres productes i serveis.

QUÈ ENS DIFERENCIA

El compromís amb els nostres clients és sens dubte la nostra major prioritat.

Treballem amb esperit de superació i sota l’òptica de facilitar-li la vida. Amb l’objectiu d’una alta qualitat en tots els nostres projectes, incorporant les últimes tecnologies i formant al nostre equip humà, respectant el medi ambient, innovant i sent rigorosos en la prevenció de riscos laborals. Total transparència i confiança amb als nostres pressupostos.